Kosova

Gashi: Drejtësi për Astritin!

Rasti i vdekjes së aktivistit të Vetëvendosjes Astrit Dehari është ende i pa zgjidhur, ekspertet zviceran ende kanë punë për këtë rast.

Avokati në rastin e Astrit Deharit, Tomë Gashi përmes një postimi në Facebook, ka përmendur Ekspertët zviceran të mjekesisë ligjore qe konfirmuan se Astrit Dehari-aktivisti i lëvizjes VETËVENDOSJE është vrarë në burgun e Prizrenit më 5 Nëntor 2016.

Të njëjtit para 1 viti erdhën në Kosovë për të marrur prova shtesë me të cilat besojnë se do të ndihmojnë që shkencërisht të gjinden vrasësit e Astritit.

Postimi i tij i plotë:

Ekspertët zviceran të mjekesisë ligjore me ekspertizën e datës 14 Shtator 2019, konfirmuan atë që të gjithë e kemi ditur, se Astrit Dehari-aktivisti i lëvizjes VETËVENDOSJE! është vrarë në burgun e Prizrenit më 5 Nëntor 2016.

Ekspert zviceran para 1 viti erdhën në Kosovë për të marrur prova shtesë me të cilat besojmë se do të ndihmojnë që shkencërisht të gjinden vrasësit e Astritit.
#DrejtësipërAstritin

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Shfaq më shumë
//zikroarg.com/4/3473483