Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Gabimet që nuk duhet ti bëni kurrë në një lidhje

Këto gabime nuk duhet ti bëni një një lidhje.

Jo vetëm tradhtia, por edhe çështje të tjera mund të lëkundin seriozisht themelet e një marrëdhënieje intime. Kështu që duhet të ndizni të gjithë alarmet sapo të ndiheni sikur janë futur fshehurazi në të.

Egoizmi

Një marrëdhënie nuk mund të lulëzojë në afat të gjatë nëse njëri nga partnerët në të shikon vetëm veten dhe nevojat e tij. Egoizmi është një nga vrasësit më të mëdhenj të një marrëdhënieje të suksesshme dhe të shëndetshme.

Mungesa e ndjeshmërisë

Egoizmi do të thotë gjithashtu mungesë ndjeshmërie. Kur nuk jeni në një lidhje, asaj nuk i premtohet asgjë e mirë. Sepse vetëm partnerët që janë në gjendje të kenë një nivel të lartë ndjeshmërie mund të krijojnë një marrëdhënie të shëndetshme.

Manipulimi

Mendore, emocionale, çfarëdo… Pavarësisht se çfarë i referohet dhe si manifestohet, nëse e perceptoni atë vetëm në një marrëdhënie, duhet të mendoni nëse ia vlen të këmbëngulni në një marrëdhënie.

Mungesa e komunikimit

Komunikimi është themeli i një marrëdhënieje të suksesshme, dhe moskomunikimi është receta e dështimit të saj.

Lenoba

Një partneritet kërkon shumë përpjekje dhe duhet të investohet nga të dy partnerët. Si përsa i përket detyrave, ashtu edhe për sa i përket sigurimit dhe pranimit emocional. Nëse njërit prej partnerëve nuk i pëlqen, nuk ka shumë mundësi që lidhja të ketë sukses. 

Go to TOP