Formohet Federata e Veteranëve të Edukimit Fizik dhe Sportit, kryetar zgjedhet profesori Arsim Fetahu

Federata e Veteranëve të Edukimit Fizik dhe Sportit është themeluar dje në qytetin e Prizrenit, ku kryetar i saj i u zgjodh, profesori Arsim Fehmiu.

90 vjeçari gjatë kohës së pandemisë duke qëndruar në shtëpi ka marrë iniciativë për udhëheqjen dhe krijimin e kësaj federate, transmeton Klankosova.tv.

“Janë tri segmente të veçanta edukimi fizik, sporti dhe rekreacioni, duke u nis nga rëndësia e madhe e këtyre veprimtarive erdhëm në një ide për ta shqyrtuar mundësinë e themelimit të Federatës së Veteranëve të Edukimit Fizik dhe Sportit”, ka thënë Fehmiu për RTV Besa.

Go to TOP