“Europa të jetë më konkrete, miqësore dhe korrekte ndaj Kosovës”, Pacolli uron 9 Majin

Kreu i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli ka uruar qytetarët për Ditën e Evropës.

Këtë urim, Pacolli e ka bërë duke bërë thirrje që “Europa të jetë më konkrete dhe miqësore dhe korrekte ndaj Kosovës”.

“Urime Dita e Europes, me dëshirë dhe rekomandime që Europa të jetë më konkrete dhe miqësore dhe korrekte ndaj Kosovës. Qytetareve te Kosoves, ju uroj nje dite te bukur. Te ju percjell gjithemone lumturia!”, ka shkruar Pacolli.

Go to TOP