Life Style - Funny

Është tepër e thjeshtë, si ta kuptoni brenda pak sekondave se personi që keni përballë po iu gënjen

Disa njerëz janë të aftë që të kuptojnë gjuhën e trupit të personave që kanë përballë, edhe pa i njohur ato. Kjo është diçka shumë e mirë, pasi në momentin e parë që ato gënjejnë, mund të kuptohen shumë lehtshëm. Përsa i përket njerëzve që nuk ia dalin shumë mirë në këtë pjesë, ‘Bright Side’ ka përgatitur një listë me sjelljet apo veprimet tipike të gënjeshtarëve.

1. Ata lëpijnë dhe kafshojnë buzët

2. I mbajnë shpatullat mbrapa dhe nofullën lartë