Life Style - Funny

‘Do të heq të gjitha tatuazhet’ Gold Ag mer vendimin e rëndësishëm

Për këngëtarin e njohur Gold AG padyshim tatuazhet kanë qenë pjesë shumë e rëndësishme.

Artisti shquhet si një musliman i devotshëm dhe në fenë islame janë të ndaluara rreptësisht.

Këngëtari u shpreh se ndihet në siklet pasi në çdo intervistë të zhviluar ai pyetet nga moderatorët sesi jeton me këtë fakt.

Kjo sepse dihet se në fenë Islame sipas shumicës së dijetarëve të shkencave Islame tatuazhet kategorizohen si “haram” (të ndaluara).

Edhe pas faktit që këngëtari ka sqaruar se janë bërë në një periudhë të hershme të rinisë për të cilën ka pendesë, komentet sërish kanë vazhduar.

Shfaq më shumë
//ashoupsu.com/4/3473483