Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Dita Botërore e Shëndetit Mendor: 10 këshilla të miratuara nga ekspertët për të mbajtur nën kontroll shëndetin tuaj

Tema e këtij viti për Ditën Botërore të Shëndetit Mendor është “Shëndeti mendor është një e drejtë universale e njeriut”, duke theksuar nevojën për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të ndërmarrë veprime konkrete për të promovuar shëndetin mendor në mbarë botën.

Shëndeti i mirë mendor nuk është thjesht një luks, është një aspekt thelbësor i mirëqenies sonë të përgjithshme, raporton IndianExpress.

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), një në tetë individë në mbarë botën jeton me probleme të shëndetit mendor dhe është shqetësuese që këto kushte janë në rritje tek adoleshentët dhe të rinjtë.

Katër ekspertë nga fusha na ofrojnë njohuri të paçmueshme në 10 hapa të thjeshtë që mund të ndërmarrim për të ruajtur mirëqenien tonë mendore.

Jepini përparësi vetëkujdesit, qëndroni aktiv, hani ushqim të shëndetshëm,  flini mjaftueshëm, kufizo kohën para ekranit, praktikoni meditimin, mbani kontakte, vendosni qëllime realiste, merrni ndihmë profesionale dhe menaxhoni stresin.

Go to TOP