Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Damka viziton Pallatin e Rinisë, sheh nevojat për Lojërat Mesdhetare

Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, ka vizituar sot Pallatin e Rinisë dhe është takuar me Kryeshefen, Mrika Gashi Macula.

“Ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka në vizitën e ti u njoftua më detajisht për objektin e Pallatit të Rinisë, ku planet dhe reformat që po jetësohen çdo ditë”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Ministri Fikrim Damka shprehu mbështetjen e tij dhe interesimin për një bashkëpunim më të ngushtë për të realizuar idetë dhe projektet e parashikuara, specifikisht nevojat infrastrukturore për komunitetin sportiv për garat e ‘Lojërave Mesdhetare 2030’. /Kosova.info/

Go to TOP