Life Style - Funny

Çka e bëri yllin e filmave pornografikë të shpërthej në lot?

Lana Rhodes është një ish -yll pornografie e cila aktualisht është duke regjistruar videoklipe, më saktë video rrëfime në YouTube, dhe ajo shpjegon detajet e industrisë së pornografisë për shikuesit e roleve të saj dhe nuk heziton të nxjerrë në pah edhe detaje.Në një nga klipet e fundit, ajo foli për ndryshimin midis seksit dhe seksit të fortë, duke deklaruar se ishte poshtëruar në njërën prej seteve dhe se seksi i saj ishte mjaft i dhimbshëm dhe i pakëndshëm.

Siç thotë ai, gjëra të tilla janë një realitet për aktoret në industrinë e pornografisë.

“Kishte çudira të ndryshme. “Një nga ato gjëra është urinimi në pjesen anale të vajzës,” tha Lana.

Në një moment, Lana shpërtheu në lot.

Ajo deklaroi se është jashtëzakonisht e vështirë për të të kujtojë kohët kur punonte në industrinë e pornografisë. Siç thotë ajo, ishte poshtëruese për të.

“Unë do të doja që djemtë dhe vajzat që shikojnë pornografi të dinë se ajo botë nuk është e vërtetë,” tha ajo.

Image

Shfaq më shumë
//dopansearor.com/4/3473483