Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Chatgpt, aplikacioni që po e “frikëson” edhe Google-in

Chatgpt është sensacioni më i ri në botën e inteligjencës artificiale.

Ky aplikacion është i trajnuar që të simulojë bashkëbisedimet, t’iu përgjigjet pyetjeve përcjellëse, t’i pranojë gabimet, të sfidojë qëndrimet jokorrekte dhe të refuzojë kërkesat e papërshtatshme. Këtë episod të podkastit

Të flasim, diskutojmë çfarë është aplikacioni Chatgpt, kujt i konvenon, kujt i prish punë, pse po e shqetëson edhe gjigantin Google, dhe nëse po e ndryshon botëkuptimin që ekziston për inteligjencën artificiale.

Go to TOP