Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Biznes modern me zanatin e vjetër

Vegla tradicionale prej druri ku endet pëlhura e që në popull njihet me emrin vek (tezgjah), po ia siguron jetesën 63-vjeçares Cyme Zeqiraj.

Ajo ka një lidhje të veçantë me punën e dorës dhe vekun që është përcjellë ndër gjenerata në familjen e saj dhe që synon ta lërë trashëgim.

Go to TOP