Bota

Bejruti ndërton skulpturë për të kujtuar shpërthimin

Një artist nga Bejruti ka ndërtuar një skulpturë me pjesë të metalit që kanë mbetur nga shpërthimi i një viti më parë.

Së paku 200 persona vdiqën dhe mijëra të tjerë u lënduan pas një shpërthimi të fuqishëm në portin detar të qytetit.