Ambasadorja i Shtetit Izraeli: Jemi mirënjohës për mbështetjen e Kosovës

Ambasadorja e Shtetit të Izraelit në vendin tonë, SH.T. Tammar Ziv, ka falënderuar Republikën e Kosovës për mbështetjen e palëkundur në këto ditë jashtëzakonisht të errëta dhe të vështira, pas sulmit terrorist të Hamasit ndaj popullatës civile, transmeton Kosova.info.

Më poshtë mund ta lexoni të gjithë mesazhin:

Ne jemi thellësisht mirënjohës për mbështetjen e palëkundur të miqve tanë në Kosovë. Mbështetja juaj do të thotë shumë për ne në këto ditë jashtëzakonisht të errëta dhe të vështira. Ndërsa situata në Izrael vazhdon të zhvillohet, zemrat dhe mendimet tona janë me familjet dhe komunitetet në rajonin jugor”, thuhet në një reagim në rrjetin social Twitter.

Go to TOP