Ambasadorja e Izraelit në Kosovë uron Pashkët

Shkëlqesia e Saj znj. Tamar Ziv, Ambasadore e Shtetit të Izraelit në Republikën e Kosovës, ka uruar festën e Pashkëve.

“Gëzuar Pashkët dhe urimet më të mira të gjithë miqve që po festojnë në Izrael, Kosovë dhe në mbarë botën! Happy Easter, Chag Pesach Sameach, Gëzuar Pashkët, Sretan Uskrs!”, ka shkruar ambasadorja Ziv në rrjetin shoqëror “X”.

Go to TOP