Ambasada e Bahrejnit konfirmon ofertën e Investcorp për ta blerë Milanin

Ambasada e Bahrejnit në Mbretërinë e Bashkuar ka konfirmuar se Investcorp aktualisht është në bisedime me Elliott Management për të arritur një marrëveshje prej 1.1 miliard dollarësh për Milanin.

Fondi i investimeve të Bahrejnit është tepër i etur për të marrë kuqezinjtë dhe besojnë në potencialin e tyre për të ardhmen.

Ata janë të gatshëm të investojnë në tregun e transferimeve dhe objektivat e klubit tani kanë marrë një rritje të cilësisë, pasi Investcorp janë të përgatitur për një projekt afatmesëm dhe afatgjatë.

Ambasada e Bahrejnit në Mbretërinë e Bashkuar konfirmoi se Investcorp është në bisedime me Elliot për Milanin, dhe ata gjithashtu konfirmuan shifrën 1.1 miliard dollarë që ka qarkulluar në media.

Investcorp bëri gjithashtu një postim në Twitter duke detajuar aktivitetet dhe historinë e tyre, duke kërkuar të informojë tifozët kuqezi për pronarët e tyre të rinj të mundshëm.

Përditësimet priten së shpejti, por duket sikur mbretërimi katërvjeçar i Elliott në Milano tani po i vjen fundi, me periudhën e Investcorp që tani është vendosur të fillojë. 

https://twitter.com/BahrainEmbUK/status/1516031465104060417?s=20&t=HVlvc68i_w9atS2LAAGwLQ
Go to TOP