Love & Sex

500 femra i zbulojnë top tri s*ks-pozicionet që i bëjnë ato të përjetojnë orgazëm

Nuk keni nevojë ta mbani mend tërë Kama Sutrën për ta bërë atë të përjetojë orgazëm gjatë s*ksit.

Në fakt, ju nuk keni nevojë të bëheni kreativ fare.

Pas anketimit të më shumë se 500 femrave rreth pozitave të seksit që i bëjnë ato më së shpeshti të përjetojnë orgazëm, është zbuluar se ekzistojnë tri pozita të tilla që me të vërtetë janë të mahnitshme.

Këto tri pozicione seksi janë: ‘cowgirl’ apo gruaja përmbi (35%), pozicioni i qenit (25%), dhe pozita e misionarit apo mashkulli përmbi (23%).

Prandaj, herën tjetër që bëni seks me të dashurën, keni parasysh këto tri pozicione.