Rajoni

Kolona të gjata në kufirin në Bllacë

Kolona të gjata janë krijuar sot kufirin e Bllacës.

Veturat janë parë në radhë deri te varrezat e Bllacës, edhe pse të gjitha sportelet kanë qenë në funksion.

Shkak i kolonave nuk ka qenë ndonjë pengesë në punën e kufirit, por numri i madh i veturave që udhëtonin në drejtim të Kosovës.

Disa udhëtare për “TV21”, thanë se udhëtonin për të vizituar familjarët në Kosovë dhe për të marrë pjesë në kremtime familjare, të tjerët për pushime në Shqipëri, por nuk mungonte as diaspora.