Kosova.info

Katër shenjat që ai mund të jetë duke iu tradhtuar

A keni frikë që partneri juaj po ju tradhton, shikoni shenjat më poshtë dhe mësoni të vërtetën.

Nëse burri juaj ka ndryshuar fjalëkalimet e tij, kjo mund të jetë një shenjë që ai po ju tradhton, veçanërisht nëse ai po bën ndonjë gjë tjetër të përmendur më poshtë.

Shenja 1: Ai fillon të manipulojë.

Është mirë që një burrë të zbukurohet, por kur ai fillon të rruhet është diçka për t’u diskutuar.

Sigurisht, aftësia fizike është e shëndetshme, por kur bëhet obsesive dhe ai vazhdon të tregojë barkun dhe bicepsin, merre atë si një shenjë paralajmëruese që mund ta çojë atë të entuziazmohet me trupin e tij sesa angazhimi i tij për martesën tënde.

Shenja 2: Ai ndalon të ju ftojë për ngjarje biznesi.

A është ai disa net në javë duke u takuar me klientë, shitës, agjenci dhe njerëz nga departamenti ose ekipi i tij? A jeni përjashtuar nga mbledhjet shoqërore, por më pas mësoni se kanë marrë pjesë bashkëshortët e tjerë?

Ky është një tregues mjaft i mirë dhe një shenjë e mashtrimit. Mund të mos jetë pabesi, por ai po flirton me të, si dhe disa gra që “e kuptojnë” se sa shumë punon.

Shenja 3: Ai ka lëvizje të reja në dhomën e gjumit.

Në qoftë se ju të dy nuk keni zbuluar ndonjë teknikë ose pozicion të ri dhe ai bën diçka të re që nuk e ka bërë kurrë më parë, gjërat nuk janë në rregull.

Shenja 4: Ai fillon të pijë duhan dhe të ju shmang më shumë.

Kjo çështje faji mund të depërtojë në zakone vetëshkatërruese. Jini të vetëdijshëm nëse vëreni një tërheqje në pirjen e duhanit, lojërave të fatit dhe madje edhe shpenzimeve. Përsëri, ju jeni duke mbajtur kujdes për një ndryshim në aktivitetin normal.

Më të fundit

escort mersin - izmir escort