Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

19-vjeçari ferizajas e mashtroi, e dërgoi në shtëpi dhe e dhunoi 12-vjeçaren për orë të tëra

Pasi e mashtroi 12 vjecaren, e solli deri në shtëpi. Më pas, D.S dyshohet se e dhunoi vajzën e mitur brenda kësaj shtëpie të pabanuar. 

19 vjecari, e keqtrajtoi seksualisht viktimën për orë të tëra. Kështu do të vazhdonte deri sa, në vendngjarje u paraqitën pjesëtarët e Policisë së Kosovës.

Këta ishin njoftuar nga nëna e 12-vjeçares, e cila u kishte thënë se vajza e saj është larguar nga shtëpia pa dijeninë e saj.

Kësisoj, nga stacioni policor në Ferizaj u nisën me zyrtarët policor në kërkim të vajzës së mitur drejt të fshatit Sojevë ky dyshohej që po mbahej vajza. 

Fillimisht, këta kishin hyrë gabimisht në shtëpinë e një fqinji rreth orës tre të mëngjesit.

Por, pasi kuptuan se shtëpia gjendet shumë afër, arritën ta identifikojnë e më pas edhe ta arrestojnë të dyshuarin.

D.S është dërguar në mbajtje për 48 orë, ndërsa gjatë ditës i është caktuar edhe masa e paraburgimit prej 48 orësh.

Informacione televizioni kërkoi nga kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, mirëpo ai nuk pranoi të deklarohet.

Mirëpo, për gjendjen e së miturës kanë folur nga Qendra për Punë Sociale në Ferizaj.

Deri sa të trajtohet nga psikologu, e mitura po qëndron tek nëna e saj.

T7 mëson se i dyshuari është reper, ndërsa prej vitesh jeton në qendër të Ferizajt.

VIDEO

Go to TOP