Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

‘Vëllai i Madh’ merr një vendim për Ganiun dhe Shqipen pas përplasjes së tyre

Gani Gërmia dhe Shqipe Hysenaj kanë pasur një përplasje me njëri-tjetrin gjatë ditës së sotme (e premte).

Incidenti i tyre ndodhi në pak orë më parë, ku Shqipja kishte eskaluar në ofendime drejt Ganiut.

Humoristi e akuzoi se e kishte gjuajtur me kënaçe dhe i tha se konsiderohet sulm fizik.

Foto: Screenshot/YouTube

Ata u sqaruan në spektakël dhe Shqipja i kërkoi Ganiut që të tërhiqet dhe ta lë alkoolin, pasi po e penalizon në lojë.

Në lidhje me këtë, ‘Vëllai i Madh’, ka vendosur që të marrë një vendim për të dy konkurrentët.

Banorët shkojnë në nominim për javën e ardhshme dhe ky ishte paralajmërimi i fundit për ta.

Ata theksuan mes tjerash se ishte një skenë e pahijshme dhe klipe që nuk është mirë t’i shoh publiku. 

Go to TOP