Vanesa Hoti një futbolliste e shkëlqyer në Zvicër

Bëhet fjalë për futbollistën e suksesshme Vanesa Hoti,e lindur më 03.08.1998 ajo nuk ndalet në asnjë moment me aktivitetet e saj në fushën e futbollit.
Në rolin e mesfushores duke treguar talentin e saj,ajo me akrobacionet e saj po na bënë krenar çdo ditë e më shumë.
Ajo luan në skuadrën e FC Baselit në Zvicër.
Më herët ajo ishte pjesë e kombëtares zvicërane,mirëpo që nga Shkurti 2024 ajo filloi të luaj edhe për kombëtaren e Kosovës.

Ofertat e klubeve të ndryshme europiane në drejtim të Vanesës,për të pasur në radhët e saj Vanesën,çdo ditë e më shumë po rritet,por i mbetet Vanesës se ku do të vendos të luaj për të ardhmen.

Neve nuk na ngelet asgjë tjetër përpos t’i urojmë Vanesës,shëndet dhe suksese të pafundme

Go to TOP