Vajza e Haradinajt do të shkollohet në njërën nga shkollat e shtrenjta të Zvicrës

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka bërë të ditur se vajza e tij do të vijojë mësimet në shkollën e mesme.

“Sot nise një faqe të re në shkollimin dhe jetën tënde! Hana, fati të përcjell tërë jetën”, ka shkruar Haradinaj.

Vajza e çiftit Haradinaj, duket se do të shkollohet në njërën nga shkollat e shtrenjta të Zvicrës, “Tasis”.

Go to TOP