Uhapšen predsjednik foruma mladih LDK-a u Dragašu

Juče posle podne u kafiću koji se nalazi selu Bljać opština Dragaš došlo je do fizičkog obračuna između dva lica nakon čega je intervenisala policija koja je uhapsila osumnjičenog M/Al/RKS u vezi s ovim slučajem dok je druga osoba prebačena do OCPM Dragaš na medicinski tretman kaže se u 24-satnom izvjšeću policije Kosova.

Klankosova.tv saznaje da je osumnjičeni koji je uhapšen Vetim Ramadani, predsednik Foruma mladih Demokratskog saveza Kosova u Dragašu. Isti je bio i šef protokola Driton Seljmanaja, koji je u vrijeme vlade Hotija bio na položaju zamjenika premijera (inače ova vlada je od strane Ustavnog suda Kosova raspuštena i raspisani su novi izbori na kojima je pokret Vetvendosja odneo plebiscitarnu pobjedu, jer je formirana na neustavan način).

Lake tjelesne ozljede

Dragaš, 20.06.2021 ─ 17:30. Izveštava se da je nakon spora osumnjičeni M/Al/RKS fizički napao žrtvu M/Al/RKS, nanevši mu lakše telesne povrede. Žrtvi je ponuđen medicinski tretman. U vezi sa slučajem, konsultovan je državni tužilac, čijom je odlukom osumnjičeni priveden. Slučaj je u redovnoj proceduri.

Go to TOP