Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Tejkaluan shpejtësinë, Policia gjobit dy shoferë në Vushtrri me nga 500 euro

Policia ka njoftuar se ka identifikuar dy shoferë në Vushtrri që kanë qenë duke drejtuar automjetet në shpejtësi prej 94 dhe 102 km/h, në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 40 km/h.

Shoferët janë gjobitur me 500 euro, pesë pikë negative dhe për një vit iu është ndaluar vozitja.

“Njësia Rajonale e Trafikut në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicën e Jugut, gjatë kontrollit të trafikut rrugor në rrugën nacionale Mitrovicë-Prishtinë përkatësisht në zonën urbane në Vushtrri, gjatë matjes së shpejtësisë me radar ka identifikuar dy vetura të cilat në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 40 km/h ishin duke zhvilluar shpejtësi prej 94 km/h dhe 102 km/h”, thuhet në njoftim.

Go to TOP