Tag: Radio Tirana

“Sofo Lazri, ishte i dashuruar marrëzisht me vetveten dhe sa shpirtzi, po aq cinik e mashtrues, njeri i prapaskenave, tepër i rrezikshëm për…”/ Kujtimet e panjohura të ish-gazetarit të Radio-Tiranës dhe ‘RD’-së
Janë publikuar kujtimet e gazetarit, publicistit, përkthyesit, studiuesit, shkrimtarit, dramaturgut dhe diplomatit të njohur, Bashkim Trenova, i cili pasi u diplomua në Fakultetin Histori-Filologji të...
Keep Reading
Go to TOP