Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Skulptura prej kripe në Detin e Vdekur

Artistja izraelite, Sigalit Landau, futet në ujin e ngrohtë dhe të shëllirtë të Detit të Vdekur, për të inspektuar krijimet e saj më të reja – objekte të përditshmërisë, të veshura me kristale kripe, të cilat shkëlqejnë në diellin e ndritshëm mëngjesor.

Pika më e ulët në Tokë është po ashtu studioja e Landaut, ku ajo i zhyt objektet nën ujë dhe i mban aty me javë, derisa ato të jenë transformuar në mënyrë magjike nga shtresat e kripës që duken sikur akull.

Go to TOP