Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

SpaceX lëshon me sukses 22 satelitë Starlink

SpaceX ka lëshuar me sukses një grup prej 22 satelitësh Starlink nga Stacioni i Forcave Hapësinore Cape Canaveral në Florida.

Satelitët u lëshuan nga Kompleksi 40 i stacionit të premten në orën 23:12.
Kjo

Nisja e së premtes e çon numrin e misioneve të SpaceX në 63, ku shumica e tyre kanë qenë misione Starlink.

“Falcon 9” i përdorur në lëshimin e së premtes fluturoi më parë në gjashtë misione, duke përfshirë tre misione të mëparshme Starlink, si dhe misionet Intelsat IS-40e, CRS-26 dhe OneWeb Launch 16.

Go to TOP