Shqipja e humb durimin me Blerandon: Mashtrues, frikacak dhe intrigues

Derisa Blerando e shprehte qëndrimin e tij sonte në ‘Prime’ në raport me Shqipen dhe nëse ka ndjenja për të, ajo i tha mashtrues, frikacak dhe intrigant.

Më tej, Shqipja theksoi se Blerando është një njeri i poshtër të thotë se kishte aktrim pjesën se kishte pëlqim ndaj Shqipes.

“Më vjen më shumë akoma gjynah për ty. Ti je një thëngjill i mbuluar, kur kemi hyrë në dhomën e rrëfimit, unë isha për jo se nuk kisha komunikim të mirë me të”.

“Nuk e besoj ka qenë lojë, unë mendoj më tepër e lojë e mundohet të surrollasi Albën dhe mua nuk afrohet dot ashtu sepse unë e dërgoj mbrapa që të largohet, mendoj se nëse ka aktruar, nëse unë kam ndjenja për Blerandon atëherë i bie që është një njëri i poshtër”, ka thënë Shqipja.

Go to TOP