Shkeli urdhrin e mbrojtjes ndaj gruas dhe ia mori djalin, arrestohet

Një burrë është arrestuar në Kamenicë pasi që i njëjti kishte shkelur urdhrin e mbrojtjes së gjykatës ndaj gruas së tij dhe ia kishte marrë djalin.

Policia njofton se fëmija i është kthyer të njëjtës.

Lidhur me rastin i dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Go to TOP