Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Sa ka kushtuar veshja e Bora Zemanit në spotin e Dancing With The Stars

Bora Zemani do të prezantojë për të dytën herë spektaklin më të madh të kërcimit, Dancing With The Stars.

Pak ditë më parë u publikua edhe spoti i ideuar në mënyrë të veçantë, që të kthente pas në kohë, ne epokën e “The Great Gatsby” në mbrëmjet e shkëlqimit dhe glamurës.

Bora Zemani, shkëlqente me një fustan të bardhë, ndërsa mbante në kokë edhe një aksesor.

Fustani saten me pelerinë dhe pupla që mbante veshur Bora Zemani, kushton 3450$, ndërsa takat ngjyrë mente 1125$.

Go to TOP