Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rrëzohet një avion luftarak F-35, piloti: Nuk jam i sigurt se ku është aeroplani

Një avion F-35 i marinsave amerikane është rrëzuar, teksa piloti i avionit është lënduar në shpinë, pasi ka arritur që të shpëtojë falë parashutës.

Në një audio-incizim të publikuar nga BBC, dëgjohet piloti duke biseduar me policinë amerikane, pasi i njëjti me anë të parashutës u ul në një shtëpi në Karolinën e Jugut.

“Zonjë, një avion ushtarak u rrëzua. Unë jam piloti. Nuk jam i sigurt se ku është është avioni. U përplas diku”, dëgjohet duke i thënë piloti qendrës së thirrjeve të policisë amerikane, shkruan BBC.

Më vonë, gjatë bisedës mes pilotit dhe dispeçerit, i njëjti i kërkoi një autoambulancë.

Go to TOP