Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rregullat e lidhjeve të dashurisë që nuk duhet t’i thyeni kurrë

Jeta do të ishte shumë më pak problematike nëse do të kishim një letër me përgjigje që do na tregonte se çfarë të bënim në situata të vështira.

Megjithatë, ne dimë disa sekrete se si ta bëni lidhjen tuaj harmonike dhe afatgjate.

Nuk mund ta bësh dikë të të dojë

Njerëzit nuk janë të detyruar ta kthejnë dashurinë. Vështirë se do të jeni në gjendje të doni dikë që është kokëfortë në dashuri me ju nëse nuk ju pëlqen, apo jo? Ne duhet t’i  trajtojmë ndjenjat dhe zgjedhjet e të tjerëve me respekt. Mund të përmirësoni veten dhe të bëheni më të mirë. Atëherë personi, dashurinë e të cilit po përpiqeni ta fitoni, do të vendosë vetë nëse jeni të denjë për ndjenjat e tij.

Nëse ju duan, do ta ndjeni

Të gjithë e kanë të paktën një ide të përafërt se si shfaqet një qëndrim i mirë ndaj tyre. Patjetër që do ta vini re nëse dikush ju veçon nga të tjerët, kalon shumë kohë me ju, ju respekton dhe kujdeset për ndjenjat tuaja – pavarësisht rrethanave. Por nëse partneri tuaj gjithmonë duket se nuk ka kohë për ju, kjo është një arsye për t’i bërë një vështrim të matur të situatës dhe për të mos dalë me justifikime për ta.

Duhet ta doni veten në mënyrë që ta doni dikë tjetër

Të duash veten nuk është egoizëm ose të vendosësh kurorën mbi kokën tënde: është respekt për dëshirat dhe ndjenjat tua. Do të thotë që kurrë nuk do ta tradhtoni veten për hir të kënaqësive të dyshimta ose shërbimit të dikujt indiferent ndaj jush. Të duash veten ju lejon ta ruani fytyrën dhe të veproni me dinjitet në çdo situatë. Nëse e dini se si ta doni veten, gjithashtu do t’i trajtoni njerëzit e tjerë me dashuri dhe respekt dhe kurrë nuk do ta bëni partnerin/partneren tuaj të bëjë diçka kundër vullnetit.

Mos e mbani me zor dikë që nuk ju dashuron më

Ky është një gabim i zakonshëm. Sado mizore të tingëllojë, askush nuk është i detyruar t’ju dojë përgjithmonë, pavarësisht nëse u keni dhënë atyre 3 fëmijë apo keni ndërtuar një pallat të veshur me diamante. Dhe nëse ndodh që ndjenjat të kalojnë, mendoni se çfarë është më mirë: t’i jepni fund historisë së vjetër dhe të filloni një të re ose t’i imponoheni dikujt?

Go to TOP