Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rama në Britani, takohet me kryeministrin Rishi Sunak

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ndodhet për një vizitë dy ditore në Britaninë e Madhe. Pasditen e sotme, kreu i qeverisë është takuar edhe me homologun, Rishi Sunak. Dy krerët e qeverive pritet të diskutojnë për çështje aktuale të politikës ndërkombëtare, si dhe forcimin e bashkëpunimit mes vendeve.

Më herët gjatë ditës së sotme, kryeministri Rama u takua edhe me kryetarin e Kuvendit britanik, Lindsay Hoyle. Kreu i qeverisë njoftoi se Hoyle shprehu keqardhjen për retorikën e përdorur ndaj shqiptarëve ndërsa pohoi vlerat që ka dhënë komuniteti shqiptar në Britani.

Go to TOP