Prizren: Pretučen i izboden završio u bolnici od troje osumnjičenih (imena napadača)

Tuča pesnicama i noževima dogodila se danas u ulici “Jusuf Gërvalla” u Prizrenu, gde je jedna osoba povređena, koja je potom upućena na lečenje u Prizrensku bolnicu a cijeli događaj započeo je sukobom na pijaci između nekoliko ljudi, gdje je žrtva Arsim Kryeziu pretučena šakama, a zatim je nožem izbola druga osoba. Prema saznanjima medija Gazeta Sinjali u pitanju su Riad Shala i Abedin Kryeziu koji su privedeni i određen im je pritvor na 48 sati, dok je Besfort Shala pušten u redovnoj proceduri.

Trojica osumnjičenih u ovom slučaju policija je privela i odvela u policijsku stanicu, gdje su dvojica privedena. Slučaj je za medije potvrdio glasnogovornik policije u Prizrenu, Shaban Osmanollaj.

“Slučaj se dogodio oko 13:40. Patrola je reagovala na slučaj i na mjestu događaja upoznala je hitni tim koji je odveo žrtvu na liječenje. Osumnjičene su na mestu događaja uhapsile policijske patrole i privele u policijsku stanicu u Prizrenu. Žrtvi je ponuđen medicinski tretman u hitnoj službi Regionalne bolnice u Prizrenu, gde je zadržan da nadgleda njegovo zdravstveno stanje. U vezi sa slučajem, po nalogu tužioca, dvojici osumnjičenih određen je pritvor od 48 sati“, rekao je Osmanollaj.

Go to TOP