Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Prej orës 15:00 në teatrin Dodona do të shfaqet “History now” e regjisorit dhe dramaturgut të njohur izraelit Lilach Dekel-Avneri

Nën organizimin e “Qendra Multimedia” në Prishtinë, me mbështetjen e Fondacionit të Artistëve të Pavarur të Izraelit, Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shtetit të Izraelit përmes Ambasadës në Republikën e Kosovës dhe Goethe-Institut, sot, e premte, tetor.

Më 28, me fillim nga ora 15:00, do të mbahet shfaqja teatrale Kosova.info transmeton historia tashmë në teatrin e Prishtinës “Dodona” të regjisorit dhe dramaturgut Lilach Dekel-Avneri, nga shteti i Izraelit dhe regjisorit të shfaqjes grupit teatrale Pathos-Mathos transmiton Kosova.info

Dekel-Avneri do të shoqërohet nga znj. Allex (Liat) Fassberg, të cilat janë dramaturgë të pavarur izraelitë që jetojnë në Berlin.

Pjesë e shfaqjes do të jenë edhe regjisori Gëzim Hasani, aktorët Ermal Sadiku, Hayat Toçilla, Qendresa Jashari, Verona Koxha, Blin Sylejmani, Fatlume Bunjaku dhe kineast Dardan Kabashi.

Rreth shfaqjes:

Shfaqje me titull “Historia tani / History now” i ka paraprirë një punëtori praktike dhe hulumtuese dyjavore, në Prishtinë, me regjisor Dekel-Avneri. Pjesëmarrësit e puntorisë punuan me materiale të gatshme tekstuale historike për të krijuar një performancë me kamerë.

Foto: Maud Dinand

Rreth autorit:

Lilach Dekel-Avneri, i cila është gjithashtu kurator, përkthyes dhe studiues izraelit, është fitues i çmimit prestigjioz Rosenblum për Artet Performuese në vitin 2016. /Kosova.info.

Go to TOP