Policia shqiptoi 1,777 gjoba trafiku në 24 orët e fundit

Policia në 24 orët e fundit ka shqiptuar 1,777 tiketa trafiku në tërë territorin e Kosovës.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, janë shqiptuar edhe dy gjoba për shkelje të masave anti COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 27 aksidente, ku asnjëri prej tyre nuk kanë qenë me fatalitet.

Ndërsa, janë arrestuar 20 persona dhe dy janë në vuajtje të dënimit.

Go to TOP