Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Përmirësohen raportet mes Bucit e Santianës – kjo e fundit e ushqen

Dy nga banorët e Big Brother VIP Kosova 2, Santiana Maloku dhe Ylli Dervishi, duket se i kanë rregulluar raportet.

Kjo pas ngjarjeve të fundit, ku edhe vendosën të shkëputnin marrëdhëniet si miq të mirë.

Historia nisi pas një videoje që u publikua, ku Buci shihej duke e prekur atë në disa vende intime.
Më pas, në shtëpinë më të famshme në Kosovë hyri e fejuara e Yllit, e cila i kërkoi të qëndronte larg bukuroshes nga Gjakova.
Sidoqoftë, ditën e sotme (e enjte) Santiana shihet duke e ushqyer Bucin, derisa ishte duke ngrënë për vete.
Santiana ndërkohë nuk e pranoi kërkim-faljen nga Buci dhe tha se kurrë nuk do të vepronte në këtë mënyrë.

Duket se komunikimi mes tyre është rregulluar dhe se do vazhdojnë lojën sërish bashkë.

Go to TOP