Përfundon dita e pestë e kërkimit të personit të zhdukur në Leposaviq

Shoqata e Kosovës për Kërkim dhe Shpëtim, ditë më parë ka njoftuar se janë në kërkim të një qytetari të zhdukur në Leposaviq.

Ndërkaq sot përmes një postimi në Facebook kanë njoftuar se ka përfunduar edhe dita e pestë e kërkimit.

“Ka përfunduar edhe dita e 5 e kërkimit në lumin Ibër në Leposaviq”, thuhet në njoftimin e kësaj shoqate.

Go to TOP