“Për dashni” një himn për dashurinë në pranverë

Dyshja e këngëtarëve Donjeta dhe Ard Gashi kanë lansuar këngën “Për dashni” gjatë ditës së sotme

Kënga i këndon dashurisë dhe është një këngë që më shumë gjasë do të shndërrohet në një himn të muzikës popullore që do të këndohen gjatë kësaj vere.

Kënga mban për autor të muzikës dhe prodhimit Bini Diez derisa tekstin e këngës e ka shkruar Donjeta.

Go to TOP