Osmani takohet me Allen, pritet nënshkrimi i marrëveshjes ShBA-Kosovë

Presidentja Vjosa Osmani po zhvillon takim me Nënsekretaren amerikane të Shtetit, Elizabeth Allen.

Ato do të nënshkruajnë një marrëveshje mirëkuptimit ndërmjet Qeverisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Republikës së Kosovës, kundër manipulimit të informacionit nga shtetet e huaja.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes, Presidentja Osmani dhe Nënsekretarja Allen do të deklarohen për media.

Go to TOP