Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Organizohet turneu TOP 8 për Senior

Me 16 dhe 17 dhjetor 2023, duke filluar nga ora 10:00 në Ferizaj është paraparë të organizohet turneu i pingpongut TOP 8 Senioret më të mirë të Kosovës për vitin 2023.

Senioret meshkuj të nominuar dhe të ftuar të marrin pjesë në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmriVitiKlubiPikë
1Kreshnik Mahmuti2001Kpp Lidhja e Prizrenit1342
2Fatih Karabaxhaku2003Kpp Lidhja e Prizrenit1188
3Ylli  Dragidella1998Kpp Priping1020
4Blend Hajdari2005Kpp Lidhja e Prizrenit812
5Eroll Boshnjaku1969Kpp Liria678
6Dardan Imami1993Kpp Liria668
7Milot Makolli1985Kpp Dardania624
8Aulon Bivolaku2002Kpp Vushtrria596
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Murat Kurtulus1973Kpp Dardania550
2Orhan  Kurteshi1995Kpp Prishtina452
3Alimemet Kaçaniku1974Kpp Liria444
4Ylli Maloku1981Kpp Gani Maloku400

U21 femra të nominuara dhe të ftuara të marrin pjese në këtë garë prestigjioze janë:

NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Shega Hashani2005Kpp Ahmet Hoxha F1456
2Alma Mehmeti2002Kpp Drita F1380
3Leoresa Imeri, 22004Kpp Vushtrria F1148
4Lenë Osmani, 22006Kpp Drita F1060
5Taibe Ruli2008Kpp Lidhja e prizrenit968
6Iliriana  Haliti1995Kpp Prishtina F760
7Edolinda Alimehaj2005Kpp Peja F682
8Elsa Behluli2008Kpp Ahmet Hoxha MK572
REZERVAT
NrEmri e mbiemriVitiKlubiPikë
1Maxhire Sojeva2010Kpp Ahmet Hoxha MK562
2Tana Çitaku2008Kpp Prishtina F538
3Olta Vishaj2007Kpp Peja F460
4Ajola Behluli2009Kpp Ahmet Hoxha MK448

Kërkojmë nga klubet që të konfirmojnë pjesëmarrjen e lojtarëve të tyre për TOP 8 Seniorët më së largu deri më 13 dhjetor në ora 16:00, në rast të mos konfirmimit do të angazhohen rezervat që kanë konfirmuar gatishmërinë sipas renditjes.

Garat do të zhvillohen secili me secilin me 4 sete të fituara, andaj për shkak të ngarkesës së lojtarëve, 4 xhiro janë paraparë të zhvillohen të shtunën e 3 xhiro të dielën.

Vërejtje: Lojtarët që nuk marrin pjesë në të dy ditët do të konsiderohen të diskualifikuar. /Kosova.info/

Go to TOP