EKONOMI

“Novolani”, fabrikë për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini

Hapet fabrika e re për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika dhe alumini, fabrika “NOVOLANI”.

Fabrika gjendet në Vushtrri, Nedakoc, përkatësisht në magjistralen Prishtinë – Mitrovicë.

Hapja do të bëhet me datën 24.06.2021, e enjte në ora 16:00. /Kosova.info/