Novi detalji iz akcije u Prizrenu, gde je uhapšen zet tužioca Biraja

Nedavno je dospela u javnost vijest da su dvije osobe za koje se sumnja da su uhvaćene sa falsifikovanim novčanicama (40 hiljada dolara) u Prizrenu, gdje je jedan od uhapšenih Mehmet Šiško(Shishko), zet tužioca za teške zločine, Metuš Biraj, kondukter u autobuskoj kompaniji “Alpar”, prema pisanju Gazeta Sinjali prenosi Kosova.info.

Takođe došlo se do drugih detalja iz rada Uprave za ekonomski kriminal i korupciju koji se odvija na dvije lokacije u Prizrenu i u još jednom gradu, što zbog istrage nije moguće otkriti. Uhapšena su trojica osumnjičenih, jedan u bijegu

Osim Mehmet Shishko, u ovoj akciji uhvaćeni su i B.M. i F.K., dok je četvrti osumnjičeni u bijegu. (imena poznata redakciji Gazeta Sinjali).

Iz izvora u tužilaštvu se sugerira da je policija tokom ove akcije kod osumnjičenih pronašla 32 hiljade dolara u novčanicama od 100 dolara i 8 hiljada dolara u novčanicama od 50 dolara. Takođe, zaplijenjene su i tri novčanice od 500 eura. Pored novca, tokom ove akcije zaplijenjena su i dva vozila.

Napomena: Osobe apostrofirane u ovom članku smatraju se nevinima dok se pravnosnažnom sudskom odlukom ne dokaže njihova krivica.

Go to TOP