Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Një polic e dy serbë të plagosur nga gjuajtjet me armë zjarri mes policisë dhe barrikaduesve

Një polic dhe dy qytetarë raportohet të jenë plagosur nga gjuajtjet me armë zjarri mes policisë dhe barrikaduesve.

Kështu ka mësuar Gazeta Nacionale nga burime pranë vendit të ngjarjes.

Nacionale ka kontaktuar me Spitalin e Mitrovicës, por që deri më tani, aty nuk janë dërguar të plagosurit.

Go to TOP