Moja kandidatura za gradonačelnika Skenderaja uskoro će biti ozvaničena kaže Ljuštaku

Predsjedavajući ogranka PDK u Skenderaju, Sami Lushtaku, nakon sastanka koji je održao sa strukturama ovog ogranka, izjavio je da ima punu podršku za svoju kandidaturu za gradonačelnika Skenderaja na lokalnim izborima 17. oktobra.

Lushtaku je, putem objave na svom Facebook nalogu, najavio da će njegova kandidatura za gradonačelnika u Skenderaju iz redova PDK uskoro biti ozvaničena.

“Strukture ogranka PDK u Skenderaju pružile su punu podršku mojoj kandidaturi za gradonačelnika Skenderaja, koja će uskoro biti ozvaničena,” rekao je Lushtaku, između ostalih.

Dalje, rekao je da je primijetio duh jedinstva u ovoj grani i upozorio na povećanje rezultata PDK-a na nacionalnom nivou.

Cijeli post Lushtakua:

Danas sam upoznao strukture ogranka PDK u Srbici. Razgovarali smo o političkim zbivanjima na centralnom i lokalnom nivou. Jedinstvo unutar naših struktura je vrlo veliko što će rezultirati snažnim usponom PDK-a na nacionalnom nivou.

Strukture ogranka PDK u Skenderaju pružile su punu podršku mojoj kandidaturi za gradonačelnika Skenderaja, koja će uskoro biti ozvaničena. Zajedno ćemo sastaviti listu za skupštine opština koja će biti popunjena profesionalnim osobljem iz svih oblasti. S.Lj

Go to TOP