Kosova.info

Meshkujt apo femrat? Ja kush mendon më shpesh për s*ks

Për këtë pyetje të kamotshme, më në fund është përgjigjur shkenca.

Ndonëse meshkujt janë vërtet ata që mendojnë shumë shpesh për s*ks, është shumë e vështirë që të mendojnë çdo shtatë sekonda për aktin.

Ky argument nuk qëndron dhe këtë e ka konfirmuar një studim i cili ka hulumtuar çështjen se sa shpesh mendojnë për sks dy gjinitë.

P.sh. pjesëmarrësve të këtij studimi (edhe meshkujve edhe femrave) iu është bërë pyetja se a e preferojnë më park s*ksin, ushqimin apo gjumin.

Meshkujt fillimisht kanë zgjedhur s*ksin pastaj gjërat tjera të ofruara, ndërkaq në anën tjetër, për femrat s*ksi është renditur i treti nga gjërat e ofruara.

Nëse e përgjithësojmë këtë çështje, ne mund të themi se meshkujt janë ata që mendojnë më shpesh për s*ksin, por është faktor i rëndësishëm fakti se me çfarë niveli të epshit s*ksual kemi lindur.

Përveç, se njerëzit lindin me dëshira të ndryshme s*ksuale, në çështjen se sa shpesh mendojmë për seks faktor është edhe faza jetësore në të cilën jemi.

Dy gjinitë që punojnë tërë ditën, kujdesen për fëmijët, punët e shtëpisë dhe kanë gjumë të dobët, normalisht se do të mendojnë më rrallë për s*ks dhe anasjelltas.

Kur jemi te epshi s*ksual, vlen të ceket se stina e verës na rritë dëshirën s*ksuale pasi që dielli i zgjon disa neurotransmetues të caktuar në trurin tonë.

Më të fundit

escort mersin - izmir escort