Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Lula anulon vizitën në Kinë pasi sëmuret nga pneumonia

Presidenti i Brazilit, Luiz Inacio Lula da Silva, ka shtyrë për një kohë të pacaktuar udhëtimin e tij në Kinë dhe bisedimet kryesore me presidentin Xi Jinping, në mënyrë që ai të shërohet nga pneumonia, tha pallati presidencial.

Udhëheqësi 77-vjeçar i krahut të majtë u shtrua në një spital në kryeqytet, me simptoma të ngjashme me gripin dhe u diagnostikua me bronkopneumoni bakteriale dhe virale për shkak të gripit A.

Shëndeti i Lulës u rishikua të shtunën dhe pavarësisht përmirësimit, ai u këshillua të shtyjë udhëtimin në Kinë derisa të përfundojë cikli i transmetimit viral.

Qeveria ka informuar autoritetet kineze për dëshirën e Lulas për të riplanifikuar vizitën, tha pallati.

Go to TOP