Loredana dhe Karim të pandashëm

Këngëtarja shqiptare, Loredana Zefi dhe futbollisti gjerman, Karim Adeyemi nuk mund të ndahen nga njëri-tjetri.

Kështu dëshmohet edhe në fotografitë e shpërndra së fundmi nga vet Lorendana.

Ata shfaqen të ngjitur krah njëri-tjetrit, ku futbollisti vërehet duke i dhuruar puthje këngëtares.

Go to TOP