Leposaviq: Policia e Kosovës ndalon 5 automjete me mallra bujqësore

Të hënën, Policia e Kosovës pas një pune intensive rreth orës 14:00, në fshatin Koshuticë të Leposaviqit, ka ndaluar pesë automjete të ndryshme në të cilat kishte mallra dhe mjete bujqësore.

Në mallrat e gjetura nga Policia e Kosovës kishte trembëdhjetë (13) motor, 6 kositëse për bari të mëdha, 3 freza bujqësore, 200 copë shata për freza, një motosharrë, një moto-kultivator dhe një motoçikletë me katër rrotë për fëmijë.

Me autorizim të Prokurorit të Shtetit, është iniciuar rasti “Kalim i paautorizuar i kufirit – Tentim”, përderisa rasti shkon për trajtim në procedurë të rregullt. /Kosova.info/

Go to TOP