Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kush do të interpretojë në skenën e Super Bowl në Las Vegas?

Super Bowl më në fund ka arritur. Është edicioni i 58 me radhë që mbahet në kuadër të futbollit amerikan.

San Francisco 49ers ose Kansas City Chiefs do të jetë njëra prej skuadrave që do të kurorëzohet kampione. Megjithatë, këto dy skuadra nuk janë të vetmet që do të dalin në fushë.

Këngëtarë të shumtë do të përfshihen në festime, me performanca gjatë gjithë eventit.

Para fillimit, do të transmetohen shfaqje të shumta para ndeshjes.

Këta do të jenë artistët që do të performojnë më 11 shkurt:

Usher: Shfaqja e pjesës së parë

Këngëtari fitues i tetë herë Grammy, Usher, do të ngjitet në skenë për performancën muzikore më të ndjekur të vitit, shfaqjen e pjesës së parë të Super Bowl.

Reba McEntire: Himni kombëtar

Superylli i vendit, Reba McEntire do të performojë “Star-Spangled Banner”, 50 vjet pasi performoi himnin në Rodeo në Finalet Kombëtare të vitit 1974 në Oklahoma, që ndihmoi në nisjen e karrierës së saj.

Post Malone: ​​”America the Beautiful”

Artisti i nominuar për Grammy, Post Malone, do të performojë “America the Beautiful” para ndeshjes së madhe.

Andra Day: “Lift Every Voice and Sing”,

Andra Day do të performojë “Lift Every Voice and Sing”, një himn i shkruar nga udhëheqësi i NAACP James Weldon Johnson në vitin 1900.

DJ: Kaskade

Për herë të parë ndonjëherë, Super Bowl do të ketë një DJ në lojë. Kaskade do të performojë një set para ndeshjes, gjatë ngrohjes dhe do të sjellë argëtim gjatë pushimeve në aksion.

Go to TOP